Румънските полицаи на ГКПП Калафат откриха общо 62 сирийски граждани, скрити в

...
Румънските полицаи на ГКПП Калафат откриха общо 62 сирийски граждани, скрити в
Коментари Харесай

Намериха 62 сирийци в два камиона на ГКПП Калафат

Румънските служители на реда на Граничен контролно-пропусквателен пункт Калафат откриха общо 62 сирийски жители, скрити в две транспортни средства, при опит да влязат незаконно в Румъния, заяви през днешния ден Генералният инспекторат на румънската гранична полиция, представен от Аджерпрес.

При инспекция на товарен камион, управляван от 33-годишен литовски жител, навътре в ремаркето в специфичен тайник с дървени панели са открити 33 души, от които 31 мъже и две дами.

Генералният инспекторат на румънската гранична полиция осведоми, че на камиона е била направена физическа инспекция въз основа на разбор на риска и в съдействие с българските гранични служители на реда и митничари. Откритите незаконни пасажери не са носели документи за идентичност, а вербално са декларирали, че са сирийски жители. Шофьорът на камиона е споделил, че транспортното средство е било натоварено в София, а той не е взел участие в товаренето на стоката от торби с пръст за цветя и декоративни кори. Стоката е била предопределена за Унгария. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР